Download gratis E-book

Huid e-book
  • Gratis en direct beschikbaar
    Je kunt het eBook eenvoudig downloaden en direct profiteren van de waardevolle tips, zonder kosten of verplichtingen. Een must-have voor iedereen die zijn huid wil verbeteren!

  • Direct toepasbare tips
    Ontdek drie eenvoudige, maar krachtige tips die je direct kunt gebruiken om je huidgezondheid te verbeteren, zonder ingewikkelde routines.

  • Focus op een orthomoleculair aanpak
    Het eBook richt zich op het verzorgen van je huid van binnenuit, met een combinatie van voeding, hydratatie en leefstijl die zorgen voor blijvende resultaten.

Een mooie huid komt van binnenuit

Heb jij acne, eczeem, rosacea of psoriasis en kom je er maar niet vanaf? Kijk dan eens naar de unieke behandelmethode van Huid & Leefstijl. Wij benaderen je huidprobleem van binnenuit.

Waarschijnlijk heb je al de nodige behandelingen gevolgd en ben je nog steeds op zoek naar de oorzaak en de oplossing voor jouw huidprobleem. In dit E-book krijg je de 3 belangrijkste basis tips voor een gezonde huid. 

Heb je hulp nodig? Kijk dan eens naar het 1-op-1 programma waarbij ik jou persoonlijk begeleid in de zoektocht naar de oorzaak van jouw probleem.

Heb je acne, dan is het Online ClearSkin Programma misschien meer iets voor jou!

Twijfel je? Vraag dan je gratis SkinTalk aan en dan kijk ik met jou mee wat het beste zou passen.

Ervaringen