RECEPT AUBERGINE MET GEITENKAAS
Dit recept past in een gezond voedingspatroon en is eenvoudig om te maken!
Benodigdheden voor 2 personen
- 1 aubergine (300-400 g)
- 1 geitenkaasje (rolletje) of 100 g feta
- 100 g kleine tomaatjes
- Een flinke scheut olijfolie
- 1 teen knoflook
- Himalayazout en peper
- Eventueel verse basilicum
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 190 graden
- Snijd de knoflook (niet persen) en doe deze samen Himlayazout en peper in de olijfolie
- Snijd de aubergine in plakken en leg ze in de olijfolie
- Als de aubergineplakken doordrenkt zijn, leg je alles in een ovenschaal
- Snijd de geitenkaas in dunne plakjes en leg deze op de aubergine
- Leg daarop de in stukjes gesneden tomaatjes
- Bak daarna het gerecht af in 25-30 in de oven
- Verdeel er nog wat verse basilicum over
Bron: 3care