ONLINE PROGRAMMA CLEARSKIN ACNE

Het is zover! Met trots kan ik zeggen dan het Online Clearskin Acne Programma draait. Momenteel een pilot versie. Van deze mensen krijg ik feedback en kan ik de puntjes op de i zetten.

Maar binnenkort gaat het programma in de verkoop tegen een leuke introductieprijs!

Heb jij acne en wil je je inschrijven voor het programma met gebruik van de introductieprijs van € 295, stuur dan nu een mail naar yvonne@yournaturallife.nl en ik zet jouw naam op de lijst. De eerste 10 inschrijvingen kunnen gebruik maken van deze introductieprijs. Daarna kost het programma € 349.

Wat houd het programma in? In 9 modules neem ik jou mee in alle mogelijke oorzaken en oplossingen voor acne. Voeding, supplementen, hormonen, darmen, stress… etc. Daarbij wordt in de eerste plaats uitgegaan van een behandeling van binnenuit, maar natuurlijk kijken we ook naar hoe je je huid het beste kunt verzorgen.

Het is een online programma maar uiteraard is er geen one-size-fits-all en zitten er dus ook 3 online consulten bij zodat ik met je mee kan kijken en jou kan helpen met het persoonlijke stukje in jouw helingsproces.

Het programma leert je jouw huid te leren kennen en te weten hoe jij die weer helemaal mooi en gezond kunt krijgen. Het zijn adviezen voor altijd want natuurlijk kan je eens een terugval hebben waardoor je huid uitbreekt, maar dan weet jij wat je te doen staat.

Dus… wil jij eindelijk van je acne af en het bij de bron aanpakken? Dan is dit programma iets voor jou! Meld je alvast aan en doe straks je voordeel met de introductieprijs voor die complete progamma.