Heb jij acne? Win gratis deelname aan het ClearSkin Online Programma

Heb jij acne? Win gratis deelname aan het ClearSkin Online Programma!

Ik heb jouw hulp nodig! En als jij mij even 5 minuutjes wilt helpen door een enquête in te vullen, maak jij kans op gratis deelname aan de pilotversie van het ClearSkin Online Programma

Voor dat het ClearSkin Programma definitief is, ga ik een pilot draaien. Het programma is geschikt voor mensen met elke vorm van acne.

Via een online omgeving krijg je toegang tot diverse modules (stuk of 12) met video’s, presentaties, infoscheets, worksheets en vragenlijsten. Allemaal met het doel om jouw te helpen ontdekken wat de oorzaak is van jouw acne en…. uiteraard wat je er dan aan kan doen!

We duiken samen in hormonen, stress, darmgezondheid, bioritme, huidverzorging voeding en alles wat met een gezonde huid te maken heeft.

 

Lekker op jouw moment leren over je huid en je eigen huiddokter worden! Je kan eruit halen wat voor jou van toepassing is en met behulp van alle informatie ga je erachter komen wat de oorzaak is van jouw acne en hoe je ervoor kan zorgen dat je een ClearSkin krijgt.

Middels de enquête krijg ik inzicht in wat mensen daarvoor nodig hebben.

Tijdens de Pilot ontvang ik graag je feedback waardoor ik het programma kan optimaliseren. De enige kosten die je hebt, zijn evt. supplementen, maar dat is uiteraard niet verplicht. Daarnaast zal ik je verwijzen naar een platform waar je die met korting kunt bestellen. Ook met voeding en leefstijl kan je echter al heel ver komen om een ClearSkin te krijgen.

Dus: wil je mij helpen? Vul dan deze enquête in. Ik kies 4 mensen uit die gratis mogen deelnemen, de overige deelnemers krijgen deelname aan de Pilot aangeboden voor € 50. De pilot start over een week of 3.

Doe je mee? Dat lijkt me ontzettend leuk! Weet je andere mensen die hulp kunnen gebruiken met acne? Delen is lief!